ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προειδοποίηση για μεγάλο όγκο νερού στην Κεφαλονιά – Κλειστές παραλίες και μουσεία

Προειδοποίηση για μεγάλο όγκο νερού στην Κεφαλονιά – Κλειστές παραλίες και μουσεία

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια υπάρχει κίνδυνος για έντονα φαινόμενα το μεσημέρι που πιθανώς να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

«Ο μεγάλος όγκος νερού είναι αδύνατον να απορροφηθεί από τα εδάφη με αποτέλεσμα στις ευάλωτες περιοχές να δημιουργηθούν πλημμυρικά επεισόδια», αναφέρει στο τοπικό μέσο www.inkefalonia.gr.

Τα φαινόμενα με μικρότερη ένταση θα συνεχιστούν και το πρωί της Δευτέρα και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Τη Δευτέρα θα ενισχυθούν και οι άνεμοι οι οποίοι θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ από βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Οι Αρχαιολογικοί Χώροι και τα μουσεία σε Κεφαλονιά και Ιθάκη θα είναι κλειστά για προληπτικούς λόγους προστασίας των επισκεπτών και του φυλακτικού προσωπικού.

Επίσης, ο Δήμος Σάμης ενημερώνει ότι σήμερα η παραλία του Μύρτου θα παραμείνει κλειστή λόγω του εκτάκτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού που έχει εκδώσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με βροχές και καταιγίδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, θα απαγορεύεται η πρόσβαση στην παραλία του Μύρτου. Με νέα ενημέρωση από το Δήμο Σάμης θα ανακοινωθεί η δυνατότητα πρόσβασης στην παραλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.