ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Πού θα «σαρώσει» η κακοκαιρία

Πού θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Πού θα «σαρώσει» η κακοκαιρία

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), εξέδωσε πριν από λίγο έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού προβλέπονται:

Διαδοχικά συστήματα κακοκαιρίας θα επηρεάσουν τη χώρα μας από αύριο Παρασκευή (26-11-2021) και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά
τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους νοτιοδυτικούς ανέμους που θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:

α. Αύριο Παρασκευή (26-11-2021) από τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο, βαθμιαία στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και σταδιακά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα που δεν αποκλείεται στη δυτική Ελλάδα να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, σταδιακά από το απόγευμα στα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στο βορειοανατολικό Αιγαίο και στη Θράκη.

β. Το Σάββατο (27-11-2021) νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσει από το απόγευμα το Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και το βράδυ το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

2. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν την Παρασκευή (26-11-2021) που θα φτάνουν στα πελάγη τα 8 μποφόρ, βαθμιαία όμως από το μεσημέρι στα δυτικά και από αργά το βράδυ στα ανατολικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.