ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο «Διομήδης χτύπησε» την Σαμοθράκη: Κλειστά τα σχολεία λόγω χιονιού και θυελλωδών ανέμων

Ο «Διομήδης χτύπησε» την Σαμοθράκη: Κλειστά τα σχολεία λόγω χιονιού και θυελλωδών ανέμων

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Σαμοθράκη, καθώς και τα ΚΔΑΠ Χώρας και Λακκώματος, με απόφαση του δημάρχου, Νίκου Γαλατούμου, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στο νησί.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ν. Γαλατούμος, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και των θυελλωδών ανέμων, έντασης 10 μποφόρ, καιρικά χαρακτηριστικά τα οποία αναμένεται να επιδεινωθούν στη διάρκεια της νύχτας, καθώς ο «Διομήδης» επελαύνει, αποφασίστηκε η μη λειτουργία των σχολείων: «Είναι επικίνδυνες όλες οι διαδρομές… Σύμφωνα με τις προβλέψεις η κατάσταση θα επιδεινωθεί μετά τις 11.00 και αν αυτό συμβεί, νομίζω ότι θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα απ’ ό,τι είναι σήμερα».

Πάντως, η μέχρι τώρα ένταση των καιρικών φαινομένων δεν έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, δηλώνει ο δήμαρχος Σαμοθράκης, ενώ όπου σημειώθηκαν, έχουν διευθετηθεί: «Υπήρξε ένα πρόβλημα στη νότια πλευρά του νησιού με δύο-τρία ρέματα που είχαν κατεβάσει φερτά υλικά, εγκλωβίζοντας κάποιους κτηνοτρόφους. Τους απεγκλωβίσαμε και επέστρεψαν ασφαλείς στα σπίτια τους… Είμαστε καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εκχιονιστικό του δήμου είναι έξω, από το μεσημέρι, καθαρίζοντας συνεχώς το οδόστρωμα ώστε να μην πάρει ύψος το χιόνι. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα σημείο του οδικού δικτύου που να μην μπορεί να κυκλοφορήσει αυτοκίνητο», αναφέρει χαρακτηριστικά, εκτιμώντας ότι «όλα θα πάνε καλά γιατί υπάρχει συντονισμός και η Περιφέρεια μπορεί να βγάλει μηχανήματα αργότερα, αν επιδεινωθεί η κατάσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.