ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας θα «χτυπήσει» τη χώρα από το βράδυ – Έρχονται χιόνια & βροχές

Το αναμενόμενο επεισόδιο βροχοπτώσεων είναι Κατηγορίας 2

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας θα «χτυπήσει» τη χώρα από το βράδυ – Έρχονται χιόνια & βροχές

Από το βράδυ της Τρίτης, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo αναμένονται νέες χιονοπτώσεις και βροχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι χιονοπτώσεις που εκδηλώνονται ακόμα και σε πεδινά τμήματα της Μακεδονίας και σε περιοχές της Θεσσαλίας με χαμηλό υψόμετρο, αναμένεται να εξασθενήσουν πρόσκαιρα κατά τις μεσημβρινές ώρες και να διατηρηθούν κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα.

Τοπικές βροχοπτώσεις αναμένονται στα πεδινά τμήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Στερεάς, της Πελοποννήσου, της Κρήτης, των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Από τις απογευματινές ώρες σήμερα τα φαινόμενα στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία αναμένεται να ενταθούν εκ νέου και οι χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται ακόμα και σε πεδινά τμήματα της Μακεδονίας, σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στο εσωτερικό της Ηπείρου και έως και σε πεδινά τμήματα κυρίως της Δυτικής Θεσσαλίας.

Το αναμενόμενο επεισόδιο βροχοπτώσεων είναι Κατηγορίας 2 όσον αφορά τον Δείκτη Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.