ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έρχεται νέος χιονιάς στα τέλη του μήνα: Τι λένε οι προβλέψεις για την ψυχρή «εισβολή» που έρχεται

Έρχεται νέος χιονιάς στα τέλη του μήνα: Τι λένε οι προβλέψεις για την ψυχρή «εισβολή» που έρχεται

Με χιόνια αναμένεται η τελευταία εβδομάδα του Γενάρη για την Ελλάδα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των προγνωστικών μοντέλων καιρού.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σε περίπτωση που και τις επόμενες ημέρες διατηρηθεί αυτή η τάση για έντονη και μεγάλης διάρκειας ψυχρή εισβολή, να χιονίσει ξανά ακόμα και στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Αιτία γι’ αυτή την αλλαγή του καιρού θα είναι η εμφάνιση ενός ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού το οποίο θα σαρώσει σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη, συνοδευόμενο απο κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις που δεν αποκλείεται να είναι ισχυρές.

Και η κατάληξή του θα είναι στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει έντονα φαινόμενα και στη χώρα μας.

Στην παρούσα φάση καταγράφεται ως δεδομένη η τάση για την εμφάνιση ενός νέου χιονιά που εμφανίζεται να ξεκινά στις 26 Γενάρη και να ολοκληρώνεται τρεις μέρες αργότερα.

Το καιρικό ενδιαφέρον της τελευταίας εβδομάδας του Γενάρτη θα είναι ιδιαίτερα έντονο, αφού σίγουρο θεωρείται πως αρκετά από τα σημερινά στοιχεία θα αλλάξουν, πιθανότατα προς το πιο ψυχρό σενάριο σε σχέση με την τελική θέση της κατάβασης του ψύχους προς τα Βαλκάνια και τη χώρα μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάρτε, όμως, μια πρώτη γεύση για το τι δείχνουν σήμερα οι προγνωστικοί χάρτες σε σχέση με την κίνηση των ψυχρών αερίων μαζών, βλέποντας στην γκάλερι τις φωτογραφίες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.