ΗΠΑ: Πολικό το ψύχος – Ανάβουν φωτιές στις σιδηροδρομικές γραμμές για να κυκλοφορούν τα τρένα (βίντεο)

ΗΠΑ: Πολικό το ψύχος –  Ανάβουν φωτιές στις σιδηροδρομικές γραμμές για να κυκλοφορούν τα τρένα (βίντεο)

Το πολικό ψύχος που πλήττει τις ΗΠΑ υποχρέωσε τους εργαζόμενους σε σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Σικάγο να ανάψουν φωτιές, προκειμένου να καταστεί δυνατή η διέλευση των τρένων.

Εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας τα σχολεία έκλεισαν, ανεστάλη η διανομή της αλληλογραφίας και η εναέρια κυκλοφορία διεξάγεται με προβλήματα.

«Να περιμένετε θερμοκρασίες ψύχους και ιδιαίτερα τσουχτερό κρύο», προειδοποίησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ο παγερός αέρας που κατέβηκε από τον αρκτικό κύκλο και κατευθύνεται στην ανατολική Ακτή των ΗΠΑ έχει ήδη προκαλέσει τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.

Για το Σικάγο θα είναι η πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 1994, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία.

Το κρύο είναι τόσο έντονο στο Σικάγο, που μέλη του προσωπικού σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, αναγκάστηκαν να ανάψουν φωτιές στις σιδηροδρομικές γραμμές, έτσι ώστε να μπορούν να περνούν κανονικά τα τρένα

https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1852190/Video-Crews-light-Chicago-tracks-FIRE-trains-moving.html

Στο αεροδρόμιο O’ Hare της πόλης, η οποία αποκαλείται “η πόλη των ανέμων”, χιόνιζε καθημερινά από τις 17 Ιανουαρίου, δηλαδή επί 13 ημέρες συνεχώς, ένα ρεκόρ μετά τον χειμώνα του 1978-1979.

Η κακοκαιρία θα πλήξει και την οροσειρά των Απαλαχίων έως τη Βόρεια Καρολίνα, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.