Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Καιρός: Ισχυροί άνεμοι και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα – Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση

Καιρός: Ισχυροί άνεμοι και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα – Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση

Ο καιρός θα θυμίζει άνοιξη από σήμερα Τρίτη καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει ενώ ι άνεμοι θα είναι ισχυροί στο Αιγαίο.

Ειδικότερα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη την χώρα ενώ στην Κρήτη θα έχουμε ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα ανατολικά 4 με 6, στο Αιγαίο 7 με 8 και πρόσκαιρα στα νότια έως 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά 4 τοπικά 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 1) έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 που από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση .
Θερμοκρασία: Από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 με 8 και στα νότια έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 00 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη, όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 και τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες παροδικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα. Τις πρωινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές στην περιοχή του Καστελλόριζου .
Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά έως 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 ως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.