ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κακοκαιρία: Δείτε σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες (φώτο)

Κακοκαιρία: Δείτε σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες (φώτο)

Σταδιακή αύξηση αναμένεται να παρουσιάσουν οι βροχές που εκδηλώνονται τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 21/05 στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, ενώ μπορεί να εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, και στο Βόρειο Αιγαίο.

Τις βραδινές ώρες θα επηρεαστούν οι Σποράδες, τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου και ενδεχομένως η Βόρεια Αττική.

Επισημαίνεται ότι οι καταιγίδες θα συνοδευτούν κατά τόπους από πολύ ενισχυμένους ανέμους και πιθανόν χαλαζοπτώσεις.

Στους προγνωστικούς χάρτη που ακολουθούν παρουσιάζεται η κατανομή του υετού (βροχές / καταιγίδες) τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Πέμπτης αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το σύστημα πρόγνωσης κεραυνών TALOS, οι καταιγίδες που θα εκδηλωθούν την Πέμπτη 21/05 θα παρουσιάσουν αυξημένη κεραυνική δραστηριότητα, όπως φαίνεται στο ακόλουθο προγνωστικό χάρτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, σημαντική πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία σε ολόκληρη τη χώρα με τις μέγιστες θερμοκρασίες να είναι έως και 10 βαθμούς χαμηλότερες σε σχέση με τα επίπεδα της Τετάρτης 20/05.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.