«Καμίνι» και αύριο η χώρα – Συνεχίζεται ο καύσωνας και αύριο

«Καμίνι» και αύριο η χώρα – Συνεχίζεται ο καύσωνας και αύριο

Αφόρητη ήταν για μια ακόμα μέρα η ζέστη στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας, με το θερμόμετρο να βρίσκεται στα ύψη. Η μέγιστη θερμοκρασία, καταγράφηκε στη Σπάρτη, όπου ο υδράργυρος έφτασε τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Εντός Αθήνας, στην Καλλιθέα καταγράφηκαν 37,8 βαθμοί, ενώ η ίδια μέγιστη θερμοκρασία παρατηρήθηκε και στη γειτονική Σαλαμίνα.

Επιμένει ο μίνι καύσωνας

Έτσι λοιπόν, αύριο, Παρασκευή, τόσο στις νησιωτικές όσο και στις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας θα επικρατήσουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, λαμπερός ήλιος και σχεδόν αίθριος ουρανός.

Στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, το δεύτερο μισό της ημέρας θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις και ίσως δώσουν τοπικές μπόρες ασθενούς εντάσεως.

Στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία με τα προηγούμενα 24ωρα, με τον καύσωνα να συνεχίζεται ως την Κυριακή (5/7).

Στην περιοχή της Αττικής πρέπει να περιμένουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια, με θερμοκρασία από 24 ως τους 36-37 βαθμούς.

Στην συμπρωτεύουσα αναμένονται κάποιες αραιές νεφώσεις που πέριξ της πόλεως θα δώσουν κάποιες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 23 ως και 34-35 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.