ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάρισα: Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία – Δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά της (φώτο)

Λάρισα: Απίστευτες εικόνες από την κακοκαιρία – Δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά της (φώτο)

Οι κόποι και οι δουλειές μία ολόκληρης χρονιάς, στην περιοχή της Λάρισας πήγαν χαμένα, καθώς η κακοκαιρία κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της.

Αυτή είναι η εικόνα που εμφανίζει το μεγαλύτερο μέρος του θεσσαλικού κάμπου τη Δευτέρα, ένα εικοσιτετράωρο μετά το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλία.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που είχαν ως κύρια χαρακτηριστικά τις σφοδρές βροχοπτώσεις αλλά και το πυκνό χαλάζι, έπληξαν με ιδιαίτερη μανία την Λάρισα, όπου και εντοπίζονται οι μεγαλύτερες καταστροφές.

Στις εικόνες που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, αποκαλύπτεται το πραγματικό μέγεθος της ζημιάς. Από τις σφοδρές καταιγίδες δεν έμεινε τίποτα όρθιο, από καλλιέργειες μέχρι και μελίσσια.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα, ο αρμόδιος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι με εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναμένεται να δοθεί έκτακτη ενίσχυση στον ΕΛΓΑ ύψους 35 εκατ. ευρώ, ώστε να αποζημιωθούν οι πληγέντες αγρότες.

Δείτε εικόνες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.