ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Kακoκαιρία «Κίρκη»: «Σαρώνει» την Κρήτη και την Αττική (βίντεο)

Kακoκαιρία «Κίρκη»: «Σαρώνει» την Κρήτη και την Αττική (βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία «Κίρκη», η οποία «χτυπάει» αυτή την ώρα την Κρήτη και την Αττική. Ήδη, σε αρκετές περιοχές οι δρόμοι έχουν γεμίσει νερά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ’ όσους κυκλοφορούν.

Τα έντονα φαινόμενα «χτύπησαν» και την Αττική λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης. Έντονη βροχή παρατηρείται σε Νέα Σμύρνη, Πειραιά, Κορυδαλλό και Μοσχάτο.

Το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr κατέγραψε τα μεγαλύτερα ύψη βροχής στα Σφακιά Χανίων όπου έπεσαν 34 χιλιοστά βροχής, ενώ ακολούθησαν ο Λέντας Ηρακλείου και η Κάνδανος Χανίων με 30 χιλιοστά βροχής. Δείτε τον πίνακα

Νωρίτερα, σημειώθηκαν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα το πρωί «χτύπησαν» στη Στερεά Ελλάδα, στη Θεσσαλία και στις Κυκλάδες, ενώ από το μεσημέρι επηρεάζουν σταδιακά και το υπόλοιπο Αιγαίο, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Κίρκη» στη Σούγια Χανίων.

Η κακοκαιρία «χτυπάει» αυτή την ώρα και τη Χαλκίδα με καταρρακτώδη βροχή, με τους δρόμους να έχουν πλημμυρίσει σε αρκετά σημεία της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.