ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καιρός: Ψυχρή εισβολή εξπρές φέρνει την επόμενη εβδομάδα ο «Ωμέγα Εμποδιστής»

Καιρός: Ψυχρή εισβολή εξπρές φέρνει την επόμενη εβδομάδα ο «Ωμέγα Εμποδιστής»

Ψυχρή εισβολή εξπρές φέρνει την επόμενη εβδομάδα στη χώρα μας ο «Ωμέγα Εμποδιστής».

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, θα έχουμε κακοκαιρία στα ανατολικά και στα νότια ενώ ήπιος θα είναι ο καιρός στα δυτικά και τα βόρεια

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με τον “Ωμέγα” εμποδιστή να συνεχίζει να καθορίζει την ατμοσφαιρική κυκλοφορία πάνω από την Γηραιά ήπειρο, θα κυλήσει η νέα εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας. Αυτό σημαίνει ότι η μεσημβρινή κυκλοφορία (ροή από τα βόρεια προς τα νότια) θα επιμείνει στη χώρα μας κι έτσι στα μέσα της νέας εβδομάδας θα μας απασχολήσει μια νέα ψυχρή εισβολή σύντομης γενικά διάρκειας χωρίζοντας στην ουσία τη χώρα μας σε δύο τμήματα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.