ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλλάζει ο καιρός την Πέμπτη – Βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες

Αλλάζει ο καιρός την Πέμπτη – Βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Ο καιρός την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου αλλάζει πρόσκαιρα λόγω ατμοσφαιρικής διαταραχή που κινείται γρήγορα προς ανατολικά σύμφωνα με το meteo.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, από τις βραδινές ώρες σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Ιόνιο. Σταδιακά, έως αύριο το πρωί οι τοπικές βροχές θα επεκταθούν στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, από το πρωί έως το απόγευμα, οι βροχοπτώσεις θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Στις ίδιες περιοχές θα σημειωθούν και καταιγίδες και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις. Εξασθένιση των φαινομένων αναμένεται από τις βραδινές ώρες αύριο.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες και τα φαινόμενα σε κάποιες περιπτώσεις θα έχουν χαρακτηριστικά λασποβροχής.

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης για την Πέμπτη 26/10, κατατάσσεται στην Κατηγορία 2 (Μέτρια).

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 5-6 Μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο οι αρχικά νότιοι άνεμοι έως 4-5 Μποφόρ θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς έως 4 Μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της στα βόρεια και δυτικά, παραμένοντας όμως σε υψηλές για την εποχή τιμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.