ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απόκοσμο σκηνικό με κίτρινο και πορτοκαλί ουρανό στην Ελλάδα – Ανεξήγητη σκόνη «μπουκώνει» ακόμα και τα air-condition

Ανησυχία για την υγεία των πολιτών που εισπνέουν αυτές τις ουσίες

Απόκοσμο σκηνικό με κίτρινο και πορτοκαλί ουρανό στην Ελλάδα – Ανεξήγητη σκόνη «μπουκώνει» ακόμα και τα air-condition

Ένα απόκοσμο σκηνικό επικρατεί στον ουρανό των περισσότερων περιοχών της Ελλάδας αυτή τη στιγμή, όπου τα κίτρινα και τα πορτοκαλί χρώματα έχουν διαδεχθεί το γαλάζιο του ελληνικού ουρανού.

Οι μετεωρολόγοι μιλάνε για σκόνη από τη Σαχάρα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει εύκολα αυτό που συμβαίνει και το οποίο ξεπερνά κατά πολύ τα συνήθη καιρικά φαινόμενα που περιλαμβάνουν μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Το εντυπωσιακό είναι ότι όλο αυτό εντοπίζεται μόνο στην Ελλάδα και όχι σε γειτονικές χώρες όπως στην Τουρκία και την Ιταλία.

Παχιά κίτρινη σκόνη επικάθεται σχεδόν σε όλη την επικράτεια και καλό θα ήταν να μας πουν οι αρμόδιοι τα συστατικά αυτής της σκόνης την οποία εισπνέουν εκατομμύρια Έλληνες αυτή τη στιγμή. 

Ήδη χιλιάδες πολίτες έχουν παρουσιάσει αναπνευστικά, οφθαλμολογικά και δερματολογικά προβλήματα από το φαινόμενο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα φίλτρα στα κλιματιστικά σπιτιών και αυτοκινήτων έχουν «μπουκώσει» και το ερώτημα είναι τι εισπνέουν οι άνθρωποι τη στιγμή που ακόμη και τα φίλτρα αδυνατούν να ανταποκριθούν στο καθάρισμα του αέρα που κυκλοφορεί στους εσωτερικούς χώρους. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικά στην Αττική, η κατάσταση είναι αφόρητη, ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία δεν δίνει πιθανότητα βροχής όπως συνέβαινε σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις μέχρι σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.