ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτές είναι οι 23 περιοχές της Αττικής που αναμένεται να χιονίσει αύριο (φώτο)

Οι 13 περιοχές που η χιονόπτωση θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι

Αυτές είναι οι 23 περιοχές της Αττικής που αναμένεται να χιονίσει αύριο (φώτο)

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, υπάρχουν πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου, οι οποίες αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου θα δουν… άσπρη μέρα.

Άλλωστε, ήδη από το Σάββατο (19/3) τα φαινόμενα που ξεκίνησαν από τα βόρεια της χώρας ξεκίνησαν να κατευθύνονται και προς τα νότια, με μεγάλο μέρος της Ελλάδας να βρίσκεται στην «κατάψυξη».

Σάκης Αρναούτογλου: Πού θα χιονίσει την Κυριακή στην Αττική

«Όπως αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ο έμπειρος μετεωρολόγος:

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι!

Πολλά τα ερωτήματα των φίλων από την Αττική για την αυριανή εξέλιξη του καιρού όσον αφορά στις χιονοπτώσεις, οι οποίες χοντρικά αναμένονται από τις πρωινές προμεσημβρινές ώρες και μέχρι περίπου και μετά το μεσημέρι σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Κάνοντας κλικ στην εικόνα μπορείτε να δείτε τους δήμους με βάση το υψόμετρο τους με την μεγαλύτερη πιθανότητα χιονόπτωσης και χιονόστρωσης το πρωί αλλά και το μεσημέρι αντίστοιχα:

Περιμένω τα σχόλιά σας αύριο!».

Μάλιστα δημοσίευσε και σχετικό πίνακα, στον οποίο αναφέρει ότι σε 23 περιοχές της Αττικής αύριο το πρωί θα χιονίζει.

Σε 13 περιοχές η χιονόπτωση θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου και σε αυτές τις περιοχές αναμένεται να υπάρξει και χιονόστρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.