ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Έβρασε» η Λάρισα: Μόνο που δεν βγήκαν οι καμήλες… «Πάρτι» στο Twitter από τις υψηλές θερμοκρασίες

42 βαθμούς Κελσίου και ανέβαινε κι άλλο...

«Έβρασε» η Λάρισα: Μόνο που δεν βγήκαν οι καμήλες… «Πάρτι» στο Twitter από τις υψηλές θερμοκρασίες

Ο καύσωνας επελαύνει στην Ελλάδα με τις θερμοκρασίες να χτυπούν κάτι περισσότερο από κόκκινο σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η περιοχή που «φημίζεται» για τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες της σε κάθε κύμα καύσωνα δεν είναι άλλη από την Λάρισα η οποία έκανε το «1-2» στην κατάταξη με τις πιο ζεστές περιοχές της Ελλάδας χθες.

Η χθεσινή ημέρα ήταν η πιο ζεστή ημέρα του καύσωνα «Κλέων» καθώς σύμφωνα με το meteo, 168 μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν μέγιστες θερμοκρασίες άνω των 37 βαθμών.

Παράλληλα 26 μετεωρολογικοί σταθμοί κατέγραψαν μέγιστες άνω των 40 βαθμών Κελσίου, ενώ η απολύτως μέγιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στη Λάρισα και ήταν ίση με 42 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα και η δεύτερη υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στην περιοχή Χάλκη της Λάρισας με την πόλη του Κάμπου να… παίρνει χρυσό και ασημένιο στον καύσωνα.

Όπως είναι λογικό οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφησαν χθες στη Λάρισα δεν έμειναν ασχολίαστες από τους χρήστες του Twitter που από τη μία εξέφρασαν την απόγνωσή τους για τον καύσωνα και από την άλλη προσπάθησαν να αστειευτούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.