ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» τα Δωδεκάνησα το επόμενο 12ωρο – Η προειδοποίηση του Σ.Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα και στα Δωδεκάνησα τις επόμενες ώρες

Η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» τα Δωδεκάνησα το επόμενο 12ωρο – Η προειδοποίηση του Σ.Αρναούτογλου

Μετά την Κρήτη που δοκιμάζεται από το κύμα κακοκαιρίας θρηνώντας τουλάχιστον έναν νεκρό από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι καταιγίδες, ο μετεωρόλογος Σάκης Αρναούτογλου απηύθυνε προειδοποίηση το μεσημέρι του Σαββάτου για τον καιρό και στα Δωδεκάνησα μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Όπως τονίζω και τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ 3 μεγάλη προσοχή στις εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες που θέλουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να μετατοπίζονται σταδιακά από την Κρήτη ανατολικότερα και κυρίως και στα Δωδεκάνησα τις επόμενες ώρες (σήμερα Σάββατο) πρώτα στην Κάσο-Κάρπαθο και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές του νησιωτικού συμπλέγματος των Δωδεκανήσων» γράφει χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου στην ανάρτησή του στο Facebook.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν σήμερα Σάββατο 15/10, κατά κύριο λόγο στη Θεσσαλία, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη με τα ισχυρότερα φαινόμενα να αναμένονται στην Εύβοια και στην Κρήτη.

Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα με εξαίρεση την Κρήτη όπου οι θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σημαντικές βροχοπτώσεις μέχρι αργά το βράδυ.

Ο Δείκτης Επικινδυνότητας Επεισοδίου Βροχόπτωσης εκτιμάται ότι είναι ίσος με 4 με τον χάρτη που ακολουθεί να παρουσιάζει τον υετό που αναμένεται έως το βράδυ του Σαββάτου 15/10 καθώς και οι περιοχές των ισχυρότερων φαινομένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
kairos-xartis-meteo
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.