ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η «ψυχρή εισβολή» χτυπά τη χώρα μας: Χιονίζει σε Εύβοια και Κρήτη (βίντεο) 

Οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν τη Δευτέρα

Η «ψυχρή εισβολή» χτυπά τη χώρα μας: Χιονίζει σε Εύβοια και Κρήτη (βίντεο) 

Η «ψυχρή εισβολή» ξεκίνησε να χτυπά τη χώρα μας καθώς τα πρώτα χιόνια έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης.

Ήδη από το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησαν οι χιονοστρώσεις στα χωριά Σέτα και Στενή, ενώ οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν τη Δευτέρα και την Τρίτη με τα χιόνια να κάνουν – σύμφωνα με τις προβλέψεις – την εμφάνισή τους από την Τρίτη στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Το σύνολο των δυνάμεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των δήμων έχουν τεθεί σε επιφυλακή, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχουν προβλήματα.

Σε «κόκκινο» συναγερμό βρίσκονται και τα μηχανήματά στη νότια Φθιώτιδα και στους δήμους Καμένων Βούρλων και Λοκρών, ενώ στο Μαρτίνο έχουν συγκεντρωθεί πολλά εκχιονιστικά για να παρέμβουν όταν χρειαστεί.

Όπως ανακοινώθηκε, τα σχολεία στον Δήμο Μαντουδίου – Αγίας Άννας και Λίμνης θα παραμείνουν προληπτικά κλειστά από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη. Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν γίνεται διά ζώσης μάθημα λόγω κακοκαιρίας, οι τάξεις λειτουργούν διαδικτυακά.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες περιοχές της Εύβοιας, ανάλογα με την επέκταση των φαινομένων θα ληφθούν αποφάσεις από το πρωί.

Μαρουσάκης για χιονιά: Πού φαίνονται υψηλά επίπεδα χιονόπτωσης στην Αττική

Τη δική του πρόγνωση για το πόσο θα επηρεαστεί η Αττική από τον χιονιά που αναμένουμε, κάνει ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζοντας ότι η Αττική δεν βρίσκεται στο επίκεντρο της κακοκαιρίας και έτσι θα δούμε αξιόλογες χιονοπτώσεις όχι πολύ χαμηλά αλλά σε ένα υψόμετρο τα 400 με 500 μέτρα και πάνω.

Σύμφωνα με το Forecast weather, πυκνές χιονοπτώσεις σημειώνονται στα ορεινά της Κρήτης, στα Λιβάδια Μυλοποτάμου στο δρόμο προς Λάκκο Μυγερού!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.