ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κ.Μαρουσάκης: «Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από τα δυτικά» – Πώς θα εξελιχθεί

Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Κ.Μαρουσάκης: «Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από τα δυτικά» – Πώς θα εξελιχθεί

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις προσεχείς ώρες και ημέρες, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, αυτή την εβδομάδα τη χώρα θα πλήξουν διαδοχικά κύματα κακοκαιριών. «Σήμερα, Τρίτη, έχουμε ένα νέο κύμα κακοκαιρίας που αρχίζει να μετατοπίζεται από τη Δυτική Ευρώπη. Έχει ήδη φτάσει στην Ιταλία και δίνει αρκετές βροχές» τόνισε ο μετεωρολόγος του OPEN.

Ο κ. Μαρουσάκης υποστήριξε ότι τις αμέσως επόμενες ώρες θα επιδεινωθεί ο καιρός στη δυτική Ελλάδα, ενώ αύριο τα φαινόμενα θα εξαπλωθούν στις περισσότερες περιοχές.

Πάντως, σήμερα, στην Αττική θα επικρατήσουν ήπιες συνθήκες, με λίγες νεφώσεις το απόγευμα και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 21-22 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός ξεκίνησε με… ήπιες διαθέσεις, όμως από το απόγευμα αναμένονται βροχές.

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία

Αύριο, Τετάρτη, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς το κύμα κακοκαιρίας «θα σαρώσει τη χώρα από τα δυτικά προς τα ανατολικά». Όπως εξήγησε, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής αναμένονται στη δυτική χώρα, δηλαδή από την οροσειρά της Πίνδου και δυτικά. Αργότερα, μέσα στη μέρα, θα εκδηλωθούν φαινόμενα και στο ανατολικό Αιγαίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κακοκαιρία, προσέθεσε, θα κάνει και ένα γρήγορο πέρασμα από το εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας». Από την Πέμπτη, ωστόσο, το κύμα κακοκαιρίας θα απομακρυνθεί και «μπαίνει βοριάς για να πέσει η θερμοκρασία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.