ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Μαρουσάκης: Η ειρωνική ανάρτηση μετά το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ – «Βρε μήπως και βλέπω όνειρο;»

Η κόντρα με τον Θ.Κολυδά μέχρι να βγει το έκτακτο δελτίο

Κ.Μαρουσάκης: Η ειρωνική ανάρτηση μετά το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ – «Βρε μήπως και βλέπω όνειρο;»

Ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, μετά τη δημοσίευση του έκτακτου δελτίου καιρού από την ΕΜΥ, ανέφερε ειρωνικά σε ανάρτηση του ότι «Αλήθεια; Βγήκε έκτακτο για επικίνδυνο καιρό; Μα μερικές ώρες πριν για πόλεμο Μετεωρολόγων διάβαζα και κάτι καρφιά…».

Τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει μια… συζήτηση σχετικά με τα επικίνδυνα φαινόμενα καιρού που έρχονται από Δευτέρα (25.9.2023) στη χώρα μας, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να απαντάει στις αιχμές του διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, σχετικά με τις τελευταίες αναρτήσεις τους.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είχε κάνει μια ανάρτηση την Τετάρτη (20.9.2023) κάνοντας λόγο για κακοκαιρία με πολλές βροχές θα χτυπήσει τη Θεσσαλία, λίγες ημέρες μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

Σε αυτή την ανάρτηση απάντησε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, χωρίς να κατονομάζει τον συνάδελφό του, λέγοντας ότι «όσοι κάνουν συγκρίσεις συστημάτων, να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο».

Ωστόσο, μετά και το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε μια νέα ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας ειρωνικά «πα, ξύπνιος είμαι, το μοντέλο μας ευθυγραμμίζεται με το έκτακτο. Ή μήπως το έκτακτο ευθυγραμμίστηκε με το μοντέλο μας? Ποιος να ξέρει…»

Η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:

«Αλήθεια τώρα??? Βγήκε έκτακτο για επικίνδυνο καιρό??? Μα μερικές ώρες πριν για πόλεμο Μετεωρολόγων διάβαζα και κάτι καρφιά…

Είναι και η Θεσσαλία μέσα στο έκτακτο???

Βρε μήπως και βλέπω όνειρο?

Μπα, ξύπνιος είμαι, το μοντέλο μας ευθυγραμμίζεται με το έκτακτο. Ή μήπως το έκτακτο ευθυγραμμίστηκε με το μοντέλο μας? Ποιος να ξέρει…», αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Το χρονικό της κόντρας των δύο μετεωρολόγων 

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είχε κάνει ανάρτηση την Τετάρτη κάνοντας λόγο για κακοκαιρία με πολλές βροχές που θα χτυπήσει τη Θεσσαλία, λίγες ημέρες μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

Σε αυτή την ανάρτηση απάντησε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, χωρίς να κατονομάζει τον συνάδελφό του, λέγοντας ότι «όσοι κάνουν συγκρίσεις συστημάτων, να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο».

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε πριν λίγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα κυρίως στα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας, τη δυτική Μακεδονία και πιθανόν το Ιόνιο, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη, το φαινόμενο θα επεκταθεί σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Το δελτίο είχε προαναγγείλει και ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς, που ανέφερε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των μοντέλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.