ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καιρός: Φθινόπωρο για τα καλά με πτώση της θερμοκρασίας αύριο

Ειδικότερα τοπικές συννεφιές θα έχουμε στα βόρεια και ΒΔ

Καιρός: Φθινόπωρο για τα καλά με πτώση της θερμοκρασίας αύριο

Με λιακάδα θα ξεκινήσει ο καιρός της Τρίτης. Ειδικότερα, τοπικές συννεφιές θα έχουμε στα βόρεια και ΒΔ και από την Ήπειρο μέχρι και την δυτική Πελοπόννησο.

Από το μεσημέρι και μετά όμως στην Στερεά και την Πελοπόννησο, τις Σποράδες και την Εύβοια θα έχουμε τοπικές μπόρες. Σύννεφα θα έχουμε και στην Κρήτη και στο ανατολικό Αιγαίο θα έχουμε λιακάδα.

Το βράδυ όμως θα έχουμε βροχές από τα νότια της κεντρικής Μακεδονίας, Σποράδες, Εύβοια, αν. Στερεά, αν. Πελοπόννησο και δυτική Κρήτη. Η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική λιακάδα αρχικά και αργά το βράδυ θα έχουμε τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς στο λεκανοπέδιο.

Στη Θεσσαλονίκη από το πρωί θα έχουμε λιακάδα και από τα ΒΔ του νομού θα έχουμε συννεφιές και τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα έχουμε βροχές στα ανατολικά τςη Θεσσαλίας έως την Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία στους 23-24 βαθμούς.

Την Πέμπτη θα έχουμε βροχές σε Σποράδες και Στερεά. Η θερμοκρασία στους 20 με 22 βαθμούς.

Την Παρασκευή θα έχουμε περισσότερες αλλά τοπικά πάντα βροχές. Η θερμοκρασία στους 23 βαθμούς

Το Σάββατο ο καιρός φτιάχνει με τους ανέμους να στρέφονται σε ανατολικούς. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου σε όλα τα δυτικά Βαλκάνια και στη Δυτική, ΒΔ Ελλάδα ο καιρός θα αλλάξει με νοτιάδες και αξιόλογες βροχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.