Καιρός – Φθιώτιδα: Νταλίκες δίπλωσαν στην Εθνική Οδό λίγο μετά το άνοιγμά της – Προκάλεσαν συμφόρηση στο σημείο

Η κυκλοφορία στο σημείο έγινε δύσκολη και τα ΙΧ κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες

Καιρός – Φθιώτιδα: Νταλίκες δίπλωσαν στην Εθνική Οδό λίγο μετά το άνοιγμά της – Προκάλεσαν συμφόρηση στο σημείο

Δυο νταλίκες δίπλωσαν λίγο μετά το άνοιγμα της Εθνικής Οδού στο ύψος του κόμβου της Μαλεσίνας, με αποτέλεσμα να προκληθούν δυσκολίες στην κυκλοφορία.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε στη Φθιώτιδα στον κόμβο της Μαλεσίνας όταν δυο νταλίκες δίπλωσαν σήμερα Τετάρτη (8/2) το μεσημέρι σχεδόν στο ίδιο σημείο λόγω της χιονόπτωσης από τον κακό καιρό και προκάλεσαν συμφόρηση.

Στην Εθνική Οδό, στο 129ο χλμ. στο ρεύμα προς Λαμία, μια νταλίκα δίπλωσε και έκλεισε σχεδόν όλο τον δρόμο. Η κυκλοφορία στο σημείο έγινε δύσκολη και τα ΙΧ κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες. Όσο για τα φορτηγά, σταματούσαν στο Κάστρο Βοιωτίας.

Στο απέναντι ρεύμα έγινε ένα ίδιο συμβάν. Στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος περίπου της παλαιάς εξόδου προς Θεολόγο Μαλεσίνας, μια άλλη νταλίκα… δίπλωσε και πάλι, προκαλώντας νέα προβλήματα στην κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία στο ρεύμα προς την Αθήνα, πάντως, διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας για τα ΙΧ, ενώ τα φορτηγά εκτρέπονται και οδηγούνται στο Λογγό.

Τα συνεργεία προσπαθούσαν να μεταφέρουν τις νταλίκες, αλλά το έργο τους έκανε πολύ δύσκολη η έντονη χιονόπτωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Εθνική Οδός άνοιξε για τα φορτηγά μόλις στις 11:30 σήμερα το πρωί, καθώς έπεσε η ένταση των χιονοπτώσεων και καθαρίστηκε το οδόστρωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.