Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Καιρός: Οι περιοχές με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Πρωτοχρονιάς

Η ανάρτηση του Γ.Τσατραφύλλια

Καιρός: Οι περιοχές με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωί της Πρωτοχρονιάς

Η νέα χρονιά πρόκειται να «φέρει» χαμηλές θερμοκρασίες, κάτω από το μηδέν, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με τον χάρτη που δημοσίευσε ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, η χαμηλότερη θερμοκρασία θα σημειωθεί στην Καστοριά με τα θερμόμετρα το πρωί να δείχνουν -10 ενώ την ίδια ώρα το Καστελόριζο θα έχει 21 βαθμούς παραπάνω (!) δηλαδή εκεί ο υδράργυρος θα φτάσει τους 11.

Να σημειωθεί πως η πολική κακοκαιρία-εξπρές θα ολοκληρωθεί από το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς ωστόσο τα πρωινά οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν χαμηλές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.