ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καιρός: Πότε έρχεται η ψυχρή εισβολή για τον φετινό χειμώνα

Οι προβλέψεις των ειδικών

Καιρός: Πότε έρχεται η ψυχρή εισβολή για τον φετινό χειμώνα

Τις επόμενες ημέρες το σκηνικό του καιρού φαίνεται πως θα είναι χειμωνιάτικο με την θερμοκρασία να πέφτει αισθητά.

Συννεφιά, υγρασία, νοτιάδες, αλλά και βροχές αναμένονται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τον προγνώστη της ΕΡΤ Σάκη Αρναούτογλου. Η πτώση θα φανεί ήδη από την Τρίτη με τη χαμηλότερη θερμοκρασία στην Αττική να φτάνει τους 7 βαθμούς.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις για τους μήνες Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου, ο διδάκτωρ μετεωρολογίας του ΑΠΘ, Μιχάλης Σιούτας, μίλησε στην ΕΡΤ. Επισήμανε πως ο Δεκέμβριος θα είναι πιο κρύος σε σχέση με τον Ιανουάριο.

«Θα έχουμε ένα βροχερό διάστημα με αλλεπάλληλα βαρομετρικά χαμηλά μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου με αρκετές βροχές και νοτιάδες. Προς τα τέλη του μήνα φαίνεται ότι θα έχουμε νέα ψυχρή εισβολή και πιθανώς και χιόνια» δήλωσε ειδικότερα.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τα μέσα του μήνα, πρόσθεσε, φαίνεται ότι θα έχουμε έναν φυσιολογικό χειμώνα με χιόνια. «Φαίνεται να πηγαίνουμε σε πιο ήπιες συνθήκες τον Ιανουάριο» συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο χειμώνας φαίνεται ότι θα έρθει μεν στην ώρα του αλλά ίσως να μην διατηρηθεί πάρα πολύ. Πιο χαμηλές θερμοκρασίες θα έχουμε μάλλον τον Δεκέμβριο σε σχέση με τον Ιανουάριο» τόνισε δε ο κ. Σιούτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.