ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καιρός: Τα 12 μποφόρ έφτασαν οι άνεμοι χθες στη βορειοανατολική Λέσβο

Στο Μόλυβο χθες το πρωί φωτιά ξέσπασε σε έναν μετασχηματιστή της ΔΕΗ

Καιρός: Τα 12 μποφόρ έφτασαν οι άνεμοι χθες στη βορειοανατολική Λέσβο

Τα 12 μποφόρ έφτασαν χθες το απόγευμα στην περιοχή της Μήθυμνας της Λέσβου και συγκεκριμένα στο Βαφειός οι νότιοι άνεμοι, που έπνεαν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας στη Λέσβο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

Κλαδιά δέντρων έσπασαν σε όλο το νησί ενώ στη Μυτιλήνη στο Κιόσκι, κλαδιά έπεσαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο και ένα δέντρο έσπασε στο πάρκο του Αγίου Ευδόκιμου στην Επάνω Σκάλα. Στην Αγιάσο οι θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν κεραμίδια και τούβλα στην περιοχή Καμπούδη και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας. Ωστόσο τα προβλήματα ήταν περιορισμένα και όπου χρειάστηκε παρενέβησαν συνεργεία του δήμου , σημείωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μυτιλήνης Μιχάλης Φραντζέσκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Μόλυβο χθες το πρωί φωτιά ξέσπασε σε έναν μετασχηματιστή της ΔΕΗ και εν μέσω θυελλωδών ανέμων η πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά και συνεργείο του ΔΕΔΗΕ αποκατέστησε το πρόβλημα , ενώ το ρέμα διεκόπη για αρκετές ώρες στην περιοχή. Ωστόσο όπως σημείωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Λέσβου Ανδρέας Αξής, παρά τα μικροπροβλήματα με την παράσυρση κλαδιών ή τον μεγάλο κυματισμό που σημειώθηκε στις παραλίες των Βατερών και της Ερεσού δεν αναφέρθηκαν σοβαρά προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.