ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καιρός: Χαμηλές θερμοκρασίες με βροχές μέχρι την Πέμπτη – Ανοιξιάτικο σκηνικό το Σαββατοκύριακο

Έρχονται 20αρια στο τέλος της εβδομάδας

Καιρός: Χαμηλές θερμοκρασίες με βροχές μέχρι την Πέμπτη – Ανοιξιάτικο σκηνικό το Σαββατοκύριακο

Σήμερα 19/2 θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. 

Με περισσότερη συννεφιά η Τρίτη και η Τετάρτη και τοπικές βροχές στα νότια τμήματα της χώρας κυρίως στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο.

Μάλιστα την Τετάρτη θα χιονίσει στα ορεινά, στα Καλάβρυτα και τον Παρνασσό (τα τελευταία για το Φλεβάρη εκεί). Λίγο η θερμοκρασία την Τετάρτη θα υποχωρήσει θα φτάσει απλώς στα κανονικά επίπεδα. Μετά όμως η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ο ήλιος θα επιστρέψει. Το Σαββατοκύριακο θα φτάσει πάλι τους 20 βαθμούς.

Η εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ημέρες

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20-02-2024
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές που από τις μεσημβρινές ώρες στα δυτικά και κυρίως στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική και νότια Πελοπόννησο θα ενταθούν.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 12 με 14 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-02-2024
Στo Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία την Κρήτη και τις Σποράδες, νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο.Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά όπου και θα εξασθενήσουν.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση το βράδυ, στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22-02-2024
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Βαθμιαία από τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στη δυτική Πελοπόννησο και τα νησιά του Αιγαίου θα σημειώνονται λίγες τοπικές βροχές.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-02-2024
Στα δυτικά και τα νησιά του Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, τις μεσημεριανές ώρες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.