Κακοκαιρία Αριελ: Που θα χτυπήσουν σφοδρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Στο «κόκκινο» και η Αττική

Κακοκαιρία Αριελ: Που θα χτυπήσουν σφοδρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Έντονα και ίσως επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να σαρώσουν πολλές περιοχές της χώρας τις επόμενες ώρες με σφοδρές καταιγίδες και μεγάλα ύψη βροχόπτωσης.

Η Αριελ αναμένεται να «επισκεφθεί» και την Αττική τις νυχτερινές ώρες με ισχυρές βροχοπτώσεις και στην πόλη της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo αναμένεται να σημειωθούν επεισόδια βροχόπτωσης κατηγορίας 4 (πολύ σημαντική) με ανώτερη την κατηγορία 5 (ακραία).

Ειδικότερα

1) Έντονα και τοπικά πολύ έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά το πρώτο μισό της Πέμπτης 01/12 τα ανατολικά κυρίως τμήματα των νομών Μαγνησίας, Λάρισας, Πιερίας, τη Χαλκιδική και ενδεχομένως περιοχές της Ημαθίας. Κατά το ίδιο διάστημα έντονα φαινόμενα είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν στο νομό και στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ακολουθεί ο σχετικός προγνωστικός χάρτης συνολικής βροχόπτωσης για το πρώτο δωδεκάωρο της Πέμπτης 01/12.

2) Έντονα φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη 01/12 το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, όπως φαίνεται στον παρακάτω προγνωστικό χάρτη συνολικής βροχόπτωσης για το πρώτο δωδεκάωρο της Πέμπτης 01/12.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3) Ισχυρές κατά τόπους καταιγίδες θα εκδηλωθούν έως τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 01/12, στην Κεντρική και Ανατολική, Μακεδονία, στη Θράκη, στα περισσότερα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και κατά τόπους στην Κρήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.