ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Καταγράφηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων 10 ετών για τον Μάρτιο

Στην Αττική, οι χιονοπτώσεις ήδη σημειώνονται πάνω από τα 200 μέτρα υψόμετρο

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Καταγράφηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων 10 ετών για τον Μάρτιο

Το meteo.gr, καταγράφει τις χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων τουλάχιστον δέκα ετών για τον μήνα Μάρτιο στη Βόρεια και την Κεντρική Ελλάδα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Φίλιππος».

Οι χιονοπτώσεις σήμερα το πρωί εντοπίζονται ακόμη και σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλίας, των Βορείων Σποράδων, της Εύβοιας και πάνω από τα 200-300 μέτρα υψόμετρο στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα.

Ο κύριος όγκος των βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων προβλέπεται να επηρεάσει σήμερα την Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Ανατολική Πελοπόννησο και τη Δυτική Κρήτη.

Στις περισσότερες περιοχές, πάντως, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αργά το απόγευμα και τις βραδινές ώρες.

Στην Αττική, οι χιονοπτώσεις που ήδη σημειώνονται πάνω από τα 200 μέτρα υψόμετρο θα συνεχιστούν μέχρι αργά το απόγευμα και το βράδυ προβλέπεται να σταματήσουν.

Στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται βροχή ή χιονόνερο, με παροδική ασθενή χιονόπτωση στα βόρεια και ανατολικά τμήματα χωρίς χιονόστρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.