ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ξεκίνησε να χιονίζει στην Αθήνα – Από το Ψυχικό και πάνω

Που υπάρχουν προβλήματα

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Ξεκίνησε να χιονίζει στην Αθήνα – Από το Ψυχικό και πάνω

Χιόνια ακόμη μέσα στην Αττική έχει φέρει η κακοκαιρία «Φίλιππος», η οποία έχει ήδη «χτυπήσει» πολλά μέρη της Ελλάδας.

Μάλιστα, από τη νύχτα έχουν σημειωθεί προβλήματα σε ορισμένες περιοχές της Αττικής, όπου διεκόπη η κυκλοφορία, ενώ σε πολλά σημεία ήδη το έχει στρώσει.

Εξαιτίας σφοδρής χιονόπτωσης η κίνηση στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες και στα δύο ρεύματα από την 32 χιλιομετρική απόσταση, στις Αφίδνες μέχρι την 58, 520, στα όρια του Νομού Αττικής, ενώ στο συγκεκριμένο κομμάτι απαγορεύονται τα βαρέα οχήματα.

Ήδη, η κυκλοφορία εντός Αττικής έχει διακοπεί στη Φυλή (από το ύψος της Μονής Κλειστών) και στην Πεντέλη (από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου), στην οδό Αναστάσεως, από το κοιμητήριο Παπάγου προς Υμηττό και στην επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου μέχρι το πάρκο Ανατολής

Εξάλλου, σε ισχύ βρίσκεται και το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, ενώ σε συστάσεις προς τους πολίτες προχώρησε και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, νέα συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, για τον βέλτιστο συντονισμό όλων των φορέων και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την επερχόμενη κακοκαιρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.