ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοκαιρία: Ισχυρή καταιγίδα στην Αθήνα

Η ΕΜΥ προβλέπει συνέχεια στα φαινόμενα

Κακοκαιρία: Ισχυρή καταιγίδα στην Αθήνα

Η κακοκαιρία όπως προβλεπόταν χτύπησε και την Αθήνα, καθώς λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η καταιγίδα στην πρωτεύουσα ήταν ισχυρή ενώ η ΕΜΥ προβλέπει συνέχεια στα φαινόμενα τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη χώρα.

Σύμφωνα με το Meteo.gr για σήμερα βροχές ή καταιγίδες προβλέπονται στα βόρεια ηπειρωτικά, στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Βόρεια Εύβοια και στις Σποράδες, ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης.

Τα φαινόμενα στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους ισχυρά και θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Για την Αττική το Meteo προβλέπει καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας, ενώ τα φαινόμενα σε όλη τη χώρα και στην Αθήνα αναμένεται να εξασθενήσουν βαθμιαία μετά το απόγευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.