ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοκαιρία: «Μεγάλο όγκο χιονιού θα δεχτούν η Αττική, η Εύβοια, η Βοιωτία και η Κρήτη» λέει ο Γ.Τσατραφύλλιας

«Τα έντονα φαινόμενα αυτής της κακοκαιρίας θα εκδηλωθούν από τη Δευτέρα»

Κακοκαιρία: «Μεγάλο όγκο χιονιού θα δεχτούν η Αττική, η Εύβοια, η Βοιωτία και η Κρήτη» λέει ο Γ.Τσατραφύλλιας

Ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας, επισημαίνει στην ανάρτηση του στο Facebook ότι «η Αττική, η Εύβοια, η Βοιωτία και η Κρήτη θα δεχτούν μεγάλο όγκο χιονιού». 

Ο Τσατραφύλλιας αναφέρει τα υψόμετρα που θα πέσει το χιόνι στις παραπάνω περιοχές. Πιο αναλυτικά, σε υψόμετρο 200 – 300 μέτρων αναμένονται χιονοπτώσεις στην Εύβοια και στη Βοιωτία, σε υψόμετρο 300 – 400 μέτρων στην Αττική και σε υψόμετρο 500 – 600 μέτρων στην Κρήτη.

Ιδιαίτερα για την Αττική, ο μετεωρολόγος απάντησε σε σχετικό σχόλιο ότι το συγκεκριμένο υψόμετρο αφορά περιοχές από την Εκάλη και πάνω.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:

«Καλησπέρα! Τα έντονα φαινόμενα αυτής της κακοκαιρίας θα εκδηλωθούν από τη Δευτέρα το απόγευμα και την Τρίτη κατά διαστήματα. Οι περιοχές που αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι θα δεχτούν μεγάλο όγκο χιονιού είναι η Εύβοια (200-300μ.), η Βοιωτία (200-300μ.), η Αττική (300-400μ.), η Κρήτη (500-600μ.). Δεν αποκλείω και τις χιονοθύελλες σε αυτές τις περιοχές», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.