ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοκαιρία στη Λήμνο: Κλειστοί δρόμοι από πτώσεις δέντρων και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση (βίντεο)

Το νησί δοκιμάζεται από τα καιρικά φαινόμενα

Κακοκαιρία στη Λήμνο: Κλειστοί δρόμοι από πτώσεις δέντρων και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση (βίντεο)

Η Λήμνος δοκιμάζεται τις τελευταίες ώρες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που «χτυπούν» τον νησί.

Ο καιρός έφερε βροχές, χαλάζι, ισχυρότατους ανέμους αλλά και προβλήματα. Οι διακοπές ρεύματος προκαλούν αναστάτωση στη Μύρινα και οι πτώσεις δέντρων σε δρόμους του νησιού, κάνουν πολλά σημεία απροσπέλαστα.

Τα συνεργεία του δήμου βρίσκονται επί ποδός και προσπαθούν να επαναφέρουν την ομαλότητα.

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε το πρωί σε μεγάλο τμήμα της Μύρινας ενώ προβλήματα υπήρξαν και στην κυκλοφορία των οχημάτων με τον δρόμο στο παραλιακό μέτωπο να κλείνει προσωρινά μετά από πτώση δέντρου.

Σε άλλα σημεία της πόλης, φερτά υλικά έχουν μεταφερθεί και βάζουν δύσκολα σε οδηγούς, ακόμα και πεζούς. Επίσης στην περιοχή του Εβγατή ξεριζώθηκαν δέντρα κατά μήκος του επαρχιακού δρόμου.

Επιτόπου επιχειρούν συνεργεία του Δήμου Λήμνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2F&source_ve_path=OTY3MTQ&feature=emb_imp_woyt
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.