ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοκαιρία: Βουτιά του υδράργυρου μέχρι 13 βαθμούς φέρνουν οι αεροχείμαρροι

Η ΕΜΥ μάλιστα εξέδωσε και έκτακτο δελτίο

Κακοκαιρία: Βουτιά του υδράργυρου μέχρι 13 βαθμούς φέρνουν οι αεροχείμαρροι

Δραματικά αναμένεται να αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες το Σαββατοκύριακο καθώς η θεμροκρασία μπορεί να σημειώσει πτώση 13 βαθμούς.

Επίσης θα πέσουν και χιόνια και σε ημιορεινές περιοχές.,

Η επιδείνωση του καιρού μπορεί να είναι σύντομή, από σήμερα τις βραδινές ώρες έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής 26/11, ωστόσο η κακοκαιρία Betina θα κάνει αισθητή την παρουσία της,  καθώς η θερμοκρασία θα πέσει κατά πολύ.

Σύμφωνα με το meteo.gr/Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών αιτία για αυτή την επιδείνωση του καιρού θα είναι ο έντονος κυματισμός του αεροχειμάρρου πάνω από τον Βόρειο Ατλαντικό και την Ευρώπη, γεγονός που θα συμβάλει στην ταχεία ανάπτυξη και βάθυνση ενός βαρομετρικού χαμηλού στη Νότια Αδριατική αύριο τα ξημερώματα.

Κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας αυτό το βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να κινηθεί προς το Βορειοανατολικό Αιγαίο και εν συνεχεία την Κυριακή βορειοανατολικά προς τη Μαύρη Θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΕΜΥ μάλιστα εξέδωσε και έκτακτο δελτίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.