ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους: «Το φθινόπωρο κρύβει κι άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες»

Τις επόμενες μέρες δεν αναμένονται αξιόλογα καιρικά φαινόμενα όπως σημειώνει

«Καμπανάκι» από μετεωρολόγους: «Το φθινόπωρο κρύβει κι άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες»

«Καμπανάκι» χτυπάνε οι μετεωρολόγοι για την έκβαση του καιρού το Φθινόπωρο.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης μιλώντας για τον καιρό του φθινοπώρου προειδοποίησε ότι έπονται νέες επικίνδυνες κακοκαιρίες τους επόμενους μήνες.

Με ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει πως ενώ τις επόμενες μέρες δεν αναμένονται αξιόλογα καιρικά φαινόμενα, ωστόσο δεν αποκλείεται μέσα στο φθινόπωρο να δούμε κακοκαιρίες να αποκτούν τροπικά χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αναφέρει: «Με θυελλώδεις βοριάδες ξεκινά η νέα εβδομάδα οι οποίοι όμως από αύριο αλλά κυρίως Τετάρτη και στη συνέχεια θα υποχωρήσουν σημαντικά. Κατά τ’ άλλα δεν αναμένονται αξιόλογα καιρικά φαινόμενα για τις επόμενες ημέρες με τον υδράργυρο μάλιστα να σημειώνει και άνοδο».

Τονίζει, δε, πως φέτος το φθινόπωρο «κρύβει κι άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες μιας και από αρκετά νωρίς σημειώνουμε κάθοδο αρκετά ψυχρών αερίων μαζών κάτι το οποίο στατιστικά θα το περιμέναμε από Οκτώβρη και μετά».

Και καταλήγει: «Καθώς αυτές οι πιο ψυχρές αέριες μάζες θα αλληλοεπιδρούν με τις πολύ θερμές θάλασσες της Μεσογείου είναι δυνατόν να δημιουργήσουν πολύ ισχυρά βαρομετρικά χαμηλά τα οποία είναι δυνατόν να λάβουν ακόμη και τροπικά χαρακτηριστικά».

Δείτε την ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη:

«Με θυελλώδεις βοριάδες ξεκινά η νέα εβδομάδα οι οποίοι όμως από αύριο αλλά κυρίως Τετάρτη και στη συνέχεια θα υποχωρήσουν σημαντικά. Κατά τ’ άλλα δεν αναμένονται αξιόλογα ξκαιρικά φαινόμενα για τις επόμενες ημέρες με τον υδράργυρο μάλιστα να σημειώνει και άνοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Φθινόπωρο φέτος κρύβει κι άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες μιας και από αρκετά νωρίς σημειώνουμε κάθοδο αρκετά ψυχρών αερίων μαζών κάτι το οποίο στατιστικά θα το περιμέναμε από Οκτώβρη και μετά. Καθώς αυτές οι πιο ψυχρές αέριες μάζες θα αλληλεπιδρούν με τις πολύ θερμές θάλλαδες της Μεσογείου είναι δυνατόν να δημιουργήσουν πολύ ισχυρά βαρομετρικά χαμηλά τα οποία είναι δυνατόν να λάβουν ακόμη και τροπικά χαρακτηριστικά.

Όσο η Φύση μας δίνει τον χρόνο ας προετοιμαστούμε!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.