Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αυτές είναι οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία την Κυριακή

Ζέστη και αυξημένη υγρασία η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για σήμερα

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αυτές είναι οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία την Κυριακή

Με σχετική ζέστη αλλά και αυξημένη σχετική υγρασία θα κυλήσει η σημερινή μέρα στη χώρα μας, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Το χαμηλό βαρομετρικό από την Ιταλία θα δώσει και σήμερα βροχές κυρίως στα δυτικά και βορειοδυτικά. Ωστόσο μέσα στο Σαββατοκύριακο θα επηρεάσει πιο συνολικά την χώρα μας και θα δώσει σημαντικά ύψη βροχής, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Πιο αναλυτικά, για σήμερα Παρασκευή το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας και η υγρασία. Το ίδιο και το Σάββατο μέχρι να αρχίσει η επιδείνωση από το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Στην Αττική, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια και αυξημένη υγρασία. Η θερμοκρασία θα φτάσει στο κέντρο της πολης τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, αναμένεται επίσης πολύ καλός καιρός με αυξημένη υγρασία και θερμοκρασία έως 28 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο της πόλης.

Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, το Σάββατο θα είναι μια πολύ ζεστή μέρα με τον υδράργυρο να φτάνει έως και τους 34 με 35 βαθμούς, με πολλή υγρασία και τοπικές ομίχλες.

Την Κυριακή ωστόσο, ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία λόγω του χαμηλού βαρομετρικού από την Ιταλία και θα επηρεάσει για αρχή το Ιόνιο και τα δυτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς τη Δευτέρα, οι βροχές και οι καταιγίδες θα κινηθούν πιο ανατολικά στα νησιά του Αιγαίου ενώ θα υπάρξει και κατακόρυφη πτώση του υδραργύρου για να έρθουμε σε πιο φυσιολογικά για την εποχή θερμοκρασιακά επίπεδα, κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.