ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κοντά στον μέσο όρο η θερμοκρασία τον Αύγουστο στην Ελλάδα

Για τη Θεσσαλία ήταν ο 4ος πιο θερμός Αύγουστος από το 2010

Κοντά στον μέσο όρο η θερμοκρασία τον Αύγουστο στην Ελλάδα

Το επόμενο γράφημα παρουσιάζει την κατάταξη του μήνα Αυγούστου ανά έτος, ανάλογα με τη μέση μηνιαία τιμή της μέγιστης θερμοκρασίας.

Για τη Θεσσαλία ήταν ο 4ος πιο θερμός Αύγουστος από το 2010.

Για τη Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη, ήταν ο 5ος πιο θερμός μήνας τα τελευταία 14 χρόνια, και για τη Στερεά Ελλάδα και την Πελ/νησο ήταν ο 7ος πιο θερμός.

Στην Αθήνα, η μέση μηνιαία τιμή απόκλισης της μέγιστης θερμοκρασίας ήταν -0,1 °C, με 18 από τις 31 ημέρες του μήνα να είναι θερμότερες από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στη Θεσσαλονίκη, 17 ημέρες του μήνα ήταν θερμότερες από τη μέση τιμή της περιόδου 2010-2019, όπου η μέση μέγιστη θερμοκρασία του μήνα κυμάνθηκε 0,1ºC πάνω από τα κανονικά επίπεδα. χαρτης

Στο Ρέθυμνο παρατηρήθηκαν οι περισσότερες ημέρες με θετική απόκλιση θερμοκρασίας (26 ημέρες) και ακολουθεί ο Άγιος Νικόλαος 24 ημέρες.

Στο τελευταίο γράφημα εμφανίζονται οι τιμές των αποκλίσεων και για τους 50 μετεωρολογικούς σταθμούς. χαρτης χαρτης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.