ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Κορυφώνεται» η κακοκαιρία: «Μεγάλος όγκος νερού και καταιγίδες στη Θεσσαλία τις επόμενες ώρες» λέει ο Κ.Μαρουσάκης

Πότε θα σταματήσουν τα έντονα φαινόμενα

«Κορυφώνεται» η κακοκαιρία: «Μεγάλος όγκος νερού και καταιγίδες στη Θεσσαλία τις επόμενες ώρες» λέει ο Κ.Μαρουσάκης

Η επέλαση της κακοκαιρίας Elias ξεκινάει από σήμερα (26/9) το βράδυ και βάζει στο «στόχαστρο» τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα.

Ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε στο κεντρικό δλετίο ειδήσεων ότι η κακοκαιρία έχει αργή εξέλιξη και προς το παρόν έχει εγκλωβιστεί στο Ιόνιο, όπου ισχυρές βροχοπτώσεις δέχονται οι παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας.

Αργή εξέλιξη παρουσιάζει η κακοκαιρία Elias που σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη παραμένει εγκλωβισμένη στο Ιόνιο με το φαινόμενο να επηρεάζει τις δυτικές παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας.

Οι καταιγίδες χτυπούν τη βόρεια Πελοπόννησο και κατευθύνονται βορειότερα και αναμένεται να περάσουν τον Κορινθιακό Κόλπο και να «χτυπήσουν» την κεντρική Στερεά Ελλάδα.

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης 27/9 οι καταιγίδες θα χτυπήσουν και την περιοχή της Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη τις επόμενες ώρες στο μάτι της κακοκαιρίας θα βρίσκονται τα βορειότερα τμήματα της Πελοποννήσου, η δυτική και κεντρική Στερεά και στη συνέχεια τμήματα της δυτικής και νότιας Θεσσαλίας. Μεγάλοι όγκοι νερού και ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους στις περιοχές αυτές.

Αναφορικά με την Τετάρτη, η κακοκαιρία Elias αναμένεται να επιμείνει στις ίδιες περιοχές, ενώ θα κινηθεί λίγο πιο ανατολικά επηρεάζοντας το μεγαλύτερο τμήμα της Πελοποννήσου, την κεντρική βορειοανατολική Στερεά και την κεντρική, ανατολική και νότια Θεσσαλία. Έντονα φαινόμενα θα παρατηρηθούν και στη βόρεια Εύβοια.

Πότε θα σταματήσουν τα έντονα φαινόμενα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με το τέλος των έντονων καιρικών φαινομένων που φέρνει το νέο κύμα κακοκαιρίας, αναμένεται να λάβουν «παράταση» και να ξεκινήσουν την υποχώρησή τους μετά την Πέμπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.