ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Αρναούτογλου: Εξηγεί τον λόγο που κάνει τόση ζέστη στην Ελλάδα τέλος Οκτωβρίου

Και την περασμένη χρονιά στην χώρα μας είχε ζέστη μέχρι το Νοέμβριο

Σ.Αρναούτογλου: Εξηγεί τον λόγο που κάνει τόση ζέστη στην Ελλάδα τέλος Οκτωβρίου

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου προσπαθεί να μας εξηγήσει πώς έχουμε ακόμα ζέστη στην Ελλάδα τέλη Οκτωβρίου.

Έπειτα από τον μεγάλο καύσωνα του Ιουλίου που είχε διάρκεια πάνω από 10 ημέρες, ακολούθησε ο Σεπτέμβριος κατά τη διάρκεια του οποίου σημειώθηκαν ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν και ανθρώπινες ζωές.

Πλέον βρισκόμαστε στα τέλη Οκτώβρη με ζέστη, ένα φαινόμενο το οποίο καταγράφηκε και την περασμένη χρονιά στην χώρα μας μιας και είχε ζέστη μέχρι το Νοέμβριο.

Τη φετινή χρονιά τα δεδομένα όπως φαίνεται θα αλλάξουν καθώς το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου η θερμοκρασία αναμένεται να κινηθεί σε πιο φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Στο χθεσινό του δελτίο ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε μία εξήγηση για τη ζέστη που ζούμε και μας συνοδεύει όλες αυτές τις ημέρες.

Ο προγνώστης καιρού της ΕΡΤ αναφέρθηκε στους νοτιάδες, οι οποίοι φυσούν και όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτό το νοτιοδυτικό ρεύμα το έχει τερματίσει φέτος».

 «Ο Οκτώβριος φέτος θέλει να μας δείξει ένα εντελώς μα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, ελαφρώς πιο καλοκαιρινό έως αρκετά πιο καλοκαιρινό σε αρκετές περιοχές», ανέφερε επίσης ο Σάκης Αρναούτογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τα όσα εξηγεί για την «παράδοξη» ζέστη μέσα στον Οκτώβριο από το 03:47 του παρακάτω βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.