ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σ.Αρναούτογλου: «Πιθανότητα 40% να αλλάξει ο καιρός μετά τα Χριστούγεννα»

Τι λένε τα μοντέλα για τα τέλη Δεκεμβρίου

Σ.Αρναούτογλου: «Πιθανότητα 40% να αλλάξει ο καιρός μετά τα Χριστούγεννα»

Σάκης Αρναούτουγλου στην πρόγνωση του καιρού για την εβδομάδα των Χριστουγέννων σημείωσε πως υπάρχει 40% πιθανότητα για αλλαγή στο σκηνικό, ενώ με χάρτη έδειξε το αμερικανικό προγνωστικό μοντέλο για τα τέλη Δεκεμβρίου.

Από την Παρασκευή (23/12) ο καιρός θα αρχίσει να θυμίζει… άνοιξη, ενώ το Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε κάποια φαινόμενα με τη θερμοκρασία σε πολλές περιοχές να φτάνει τους 16 βαθμούς.

Ο υδράργυρος τα Χριστούγεννα θα είναι ανεβασμένος για την εποχή, με τον Σάκη Αρναούτογλου να αναφέρει πως υπάρχει 60% πιθανότητα να παραμείνει ήπιος και μαλακός ο καιρός και μετά τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ ένα 40% δίνει αλλαγή. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, μέσω του Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου δημοσίευσε τον προγνωστικό χάρτη από το αμερικανικό μοντέλο GFS με τις θερμοκρασίες στις 29 Δεκεμβρίου.

Αυτό που φαίνεται στον χάρτη είναι ότι η περιοχή μας θα έχει αρκετά ήπιες θερμοκρασίες για την εποχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.