ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σάββατο : Μπόρες και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια από την αρχή της ημέρας ενώ από τις μεσημβρινές ώρες θα υπάρξουν κάποια σύννεφα τα οποία μπορεί να δώσουν κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες

Σάββατο : Μπόρες και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας
Πολύ άστατος θα καταστεί ο καιρός κατά τη διάρκεια του Σαββάτου σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Στα κεντρικά και τα βόρεια θα υπάρχουν από το πρωί κατά τόπους και κατά διαστήματα συννεφιές, ενώ τοπικές μπόρες μπορεί να σημειωθούν στα νοτιότερα τμήματα της Μακεδονίας, στη Θεσσαλία, στη βόρεια-βορειοανατολική Στερεά, στις Σποράδες και στα βόρεια τμήματα της Εύβοιας.
Μετά το μεσημέρι μπόρες και καταιγίδες περιμένουμε στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές και στα ορεινά τμήματα των νησιών του Ιονίου.

Η Αττική θα έχει ηλιοφάνεια από την αρχή της ημέρας ενώ από τις μεσημβρινές ώρες θα υπάρξουν κάποια σύννεφα τα οποία μπορεί να δώσουν κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες κυρίως στους ορεινούς όγκους. Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα 5 με 6 μποφόρ κυρίως στα ανατολικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 21 έως τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κεντρική Μακεδονία το πρωί θα έχει σύννεφα στα νότια τμήματα όπου δεν αποκλείεται να ψιχαλίσει και να βρέξει για λίγο τοπικά. Προς το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα γίνει ιδιαίτερα άστατος με εκδήλωση βροχών και καταιγίδων τοπικά ισχυρών. Τα περισσότερα και πιο έντονα φαινόμενα θα πρέπει να εντοπίζονται στις πιο κεντροανατολικές και νοτιοανατολικές περιοχές της περιφέρειας. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα πιο κεντρικές και νοτιοδυτικές περιοχές με μπόρες και τοπικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι πρόσκαιρα βόρειοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 21 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.