ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Βούλιαξε» η Δυτική Ελλάδα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στο νερό

Η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων

«Βούλιαξε» η Δυτική Ελλάδα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στο νερό

Πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν λόγω της χθεσινής (17/10), νεροποντής στην Δυτική Ελλάδα, όπου έπεσε ακόμα και χαλάζι δημιουργώντας κατά τόπους προβλήματα. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, στην Πάτρα πλημμύρισαν από την κακοκαιρία κεντρικοί δρόμοι, μαγαζιά και υπόγεια σπίτια, ευτυχώς όμως, δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στο νερό, στην περιοχή Ταραμπούρα. Επίσης, η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

Έντονη ήταν η βροχόπτωση που σημειώθηκε χθες (17/10) και στην Καλαμάτα, που έφτασε τα 29,4 χιλιοστά βροχής σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών meteo.gr.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του messinialive.gr, στους Γαργαλιάνους έπεσε χαλάζι, που προκάλεσε ζημιές στις ελιές, ενώ κάποιοι δρόμοι της περιοχής πλημμύρισαν από τη νεροποντή.

Μικρά προβλήματα εντός και πέριξ της πόλης του Πύργου, έχει προκαλέσει έως τώρα η καταιγίδα που ξέσπασε στην Ηλεία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ilialive.gr, στην περιοχή Κολιρέικες Παράγκες η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση από οδηγό που ανέφερε πως παρασύρθηκε από τα νερά της βροχής. Η επέμβαση ήταν άμεση, και το όχημα που είχε κολλήσει με τον οδηγό του, απεγκλωβίστηκε χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Πλημμυρικά φαινόμενα μικρής έκτασης αναφέρθηκαν στο Εθνικό Οδικό δίκτυο στην Πατρών – Πύργου στο τμήμα ανάμεσα στα Χανάκια και τα Δουνέικα.

Παράλληλα έντονη ήταν η βροχόπτωση στο Κατάκολο, όπου σημειώθηκαν μικροπροβλήματα, καθώς έπεσε δένδρο κοντά στην περιοχή του γηπέδου.

Επίσης συσσωρεύτηκαν ύδατα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης του Πύργου όπως στην οδό Πατρών, αλλά και μικροπροβλήματα με υλικά που παρέσυρε η βροχή στα σημεία που εκτελούνται έργα στην οδό 28ης Οκτωβρίου και πέριξ της Αγίας Κυριακής.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν επίσης, στην παραλία Αρκούδι, στην Γαστούνη και στην Αρχαία Ολυμπία. Στην Ζαχάρω σημειώθηκε και το σπάνιο φαινόμενο του υδροστρόβιλου.

Ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/10) και στην Αιτωλοακαρνανία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του aixmi-news.gr, διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στα χωριά του Ξηρομέρου από Αστακό μέχρι Φυτείες, λόγω της καταιγίδας και των πολλών κεραυνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, σημειώθηκαν πλημμύρες όπως φαίνεται και στο βίντεο, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, με το νερό να φτάνει το μισό μέτρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.