ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Κακοκαιρία: Κεραυνός χτύπησε δυο σπίτια στην Σύρο – Οι πρίζες πετάχτηκαν από τη θέση τους

Από τύχη γλίτωσε το παιδί της οικογένειας που βρισκόταν δίπλα σε μια από αυτές

Κακοκαιρία: Κεραυνός χτύπησε δυο σπίτια στην Σύρο – Οι πρίζες πετάχτηκαν από τη θέση τους

Μια οικογένεια σε συνοικία της Ερμούπολης στην Σύρο, λαχτάρισε καθώς και τα δυο σπίτια της χτυπήθηκαν από κεραυνό κατά την διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης που έπεφτε από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Τα γειτονικά σπίτια, που βρίσκονται κοντά στο 6ο δημοτικό σχολείο της Ερμούπολης και ανήκουν το ένα σε μια γυναίκα και το άλλο στη μητέρα της, συγκλονίστηκαν από την ισχυρή ηλεκτρική εκκένωση που προκάλεσε τρόμο στις δυο γυναίκες.

Όπως περιέγραψε η κόρη, οι πρίζες πετάχτηκαν από τη θέση τους βγάζοντας σπίθες και από τύχη γλίτωσε το παιδί της που βρισκόταν δίπλα σε μια από αυτές!

Το δίκτυο παροχής ρεύματος των δυο σπιτιών καταστράφηκε, όπως και οι τηλεφωνικές γραμμές, ενώ κάηκαν τρεις τηλεοράσεις, οι λάμπες έγιναν συντρίμμια και διακόπηκε η σύνδεση με το διαδίκτυο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες ανέφεραν ότι χτυπήθηκε από κεραυνό και ένας πυλώνας της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να μείνουν αρκετές περιοχές χωρίς ρεύμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.