Απίθανος σκύλος σε ρόλο ήρωα σπρώχνει αμάξι να ξεκολλήσει από την πλημμύρα (βίντεο)

Απίθανος σκύλος σε ρόλο ήρωα σπρώχνει αμάξι να ξεκολλήσει από την πλημμύρα (βίντεο)

Οι σκύλοι έχουν στο αίμα τους τον ηρωισμό, κάτι που έδειξε και ο συγκεκριμένος σκύλος που βοηθά δύο γυναίκες να ξεκολλήσουν από σημείο στο οποίο είχε εγκλωβιστεί το αυτοκίνητό τους, λόγω των πλημμυρών στην Γλασκώβη.

Η Σκωτία εξακολουθεί να πλήττεται από ισχυρές νεροποντές, με δρόμους στις μεγάλες πόλεις της χώρας να είναι πλήρως βυθισμένοι στα νερά της βροχής. Ετσι, έχουν παρατηρηθεί πολλά προβλήματα σε μετακινήσεις -και όχι μόνο.

Η Λόρι Τζίλις (Lori Gillies), όταν είδε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία είχαν βρεθεί οι δύο συνάνθρωποί της, αποφάσισε να επέμβει αμέσως για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ωστόσο, στην προσπάθεια να ξεκολλήσει το αμάξι από τα νερά δεν ήταν μόνη της, αλλά συνέβαλε και ο σκύλος της, ο Πουκ (Puck).

Το τετράποδο έγινε… άνθρωπος και βάζοντας τα δύο του μπροστινά πόδια πάνω στο αμάξι, άρχισε να το σπρώχνει, χρησιμοποιώντας τα πίσω του πόδια για να δίνει δύναμη, ακολουθώντας ουσιαστικά τις κινήσεις της Λόρι.

Το υλικό που καταγράφηκε από την κάμερα κατοίκου της περιοχής δεν άργησε να γίνει δημοφιλές στα social media.

Η ιδιοκτήτρια του συμπαθέστατου και ηρωικού τετράποδου δήλωσε με περηφάνια: «Ο Πουκ είναι πραγματικά ο καλύτερος σκύλος σε ολόκληρο τον πλανήτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.