ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απίστευτο: Αξιολάτρευτος σκύλος με τρία πόδια περπατάει σαν… άνθρωπος! (βίντεο)

Απίστευτο: Αξιολάτρευτος σκύλος με τρία πόδια περπατάει σαν… άνθρωπος! (βίντεο)

Ο αξιολάτρευτος σκύλος Dexter είχε χάσει το ένα του πόδι σε χτύπημα από φορτηγό και χρειάστηκε 5 επεμβάσεις. Όμως, πλέον έχει μάθει να περπατάει στα δύο πίσω του πόδια.

Όλοι αισθάνονται ότι το κατοικίδιό τους είναι ιδιαίτερο, αλλά αυτός ο διάσημος πλέον σκύλος του TikTok είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Ο Dexter, είναι 6 ετών και έχει χάσει το ένα του πόδι το 2016, ύστερα από κτύπημα το 2016 από φορτηγό. Βρήκε όμως τον τρόπο να περπατάει… σαν άνθρωπος. Σηκώνεται όρθιος και περπατάει με τα δύο πίσω του πόδια.

Ο Dexter είχε μια αργή ανάρρωση ύστερα από πέντε χειρουργικές επεμβάσεις μέσα σε ένα χρόνο. Όσο ανάρρωνε, άρχισε σταδιακά να μετατοπίζει το βάρος του στα πίσω του πόδια και έτσι έμαθε να περπατάει με αυτά σαν άνθρωπος.

Μιλώντας στο «Team Dogs», ο ιδιοκτήτης του είπε ότι όταν συνέβη για πρώτη φορά το ατύχημα και δεν ήταν καν σίγουροι αν θα επιζούσε από το ταξίδι των 45 λεπτών στον κτηνίατρο: «Ο Dexter είναι ένας πολύ διασκεδαστικός, οικογενειακός σκύλος. Είναι πολύ αστείος, χαρούμενος και θετικός. Αγαπά τους ανθρώπους και θα πει ένα «γεια» σε όλους».

@dexterdogouray A dog that can walk on two legs? Yes, this really happened! #dexterdogouray #funnydogsvideo #dogmomlife ♬ WFM – Realestk

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.