Βόλος: Άγριος τσακωμός ζευγαριού για έναν… γάτο κατέληξε σε μήνυση- Ο σύζυγος ζήλευε το αιλουροειδές

Βόλος: Άγριος τσακωμός ζευγαριού για έναν… γάτο κατέληξε σε μήνυση- Ο σύζυγος ζήλευε το αιλουροειδές

Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν ζηλεύουν μόνο ανθρώπους αλλά… και ζώα, όπως αποδείχθηκε σε μία τουλάχιστον περίεργη υπόθεση στο Βόλο.

Το συμβάν σημειώθηκε μεταξύ ενός 66χρονου και μίας 43χρονης την οποία ο άντρας απειλούσε ότι θα παρατήσει σε ερημική περιοχή έξω από το Βόλο στο Πήλιο.

Όλα ξεκίνησαν επειδή, όπως υποστήριζε ο 66χρονος, η γυναίκα του έδινε περισσότερη σημασία στον γάτο τους παρά στον ίδιο. O καβγάς ξεκίνησε με αφορμή τον γάτο, ο 66χρονος απείλησε και έσπρωξε την 43χρονη σύζυγό του και όταν το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό, ο 66χρονος απείλησε τη σύζυγό του πως θα εγκαταλείψει την ίδια και τον γάτο κάπου στο βουνό του Πηλίου.

Στη συνέχεια δεν την άφηνε τη να βγει από το αυτοκίνητο και μόλις έκοψε ταχύτητα, στο ύψος του περιφερειακού Βόλου, η γυναίκα άνοιξε την πόρτα και διέφυγε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως η 43χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία, τον κατήγγειλε και οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τον 66χρονο τον οποίον και συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία. O δράστης βρέθηκε χωρίς τον γάτο στο αυτοκίνητο και όπως ισχυρίστηκε, παράτησε κάπου στο χωριό το ζώο, μέσα στο κλουβί, με τροφή και νερό για να τον εντοπίσει η σύζυγός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.