Σκυλίτσα περιμένει υπομονετικά το αφεντικό της που απεβίωσε έξω από το μαγαζί του

Σκυλίτσα περιμένει υπομονετικά το αφεντικό της που απεβίωσε έξω από το μαγαζί του

Κάτι από την συγκλονιστική ιστορία του Χάτσικο, θυμίζει μια σκυλίτσα στο Αίγιο η οποία περιμένει να ξαναδεί τον αγαπημένο της «φίλο» Η Ριρίκα έχει συγκινήσει τους κατοίκους της γειτονιάς, με αποτέλεσμα εκείνοι να έχουν αναλάβει τη φροντίδα της εν την απουσία του αφεντικού της.

H Ριρίκα είναι μια όμορφη μικρόσωμη αδέσποτη σκυλίτσα που τη φρόντιζε για πολλά χρόνια ο Χάρης Μπογδάνος έξω από το γραφείο του, στην οδό Αιγιαλέως και Φεϊζοπούλου, στο Αίγιο.
Ο κ. Μπογδάνος ήταν ιδιαίτερα φιλόζωος και είχε μεγάλη αδυναμία στη Ριρίκα. Όμως πριν από ενάμιση χρόνο αρρώστησε, άνοιξε ξανά το μαγαζί του και εν τέλει απεβίωσε.

Το μαγαζί είναι ερμητικά κλειστό. Όμως η σκυλίτσα είναι μονίμως εκεί και τον περιμένει να επιστρέψει. Τυχερή μέσα στην ατυχία της πλέον τη φροντίζει η γειτονιά που την “υιοθέτησε”.

Στο Facebook ο Γιάννης Τζόβολος (Giannis Jovolos) ανέβασε την εξής ανάρτηση:

“Η Ριρίκα είναι μια όμορφη και σέξυ αδεσποτούλα. Κυρία! Πριν 6-7 περίπου χρόνια, μια ωραία μέρα ερωτεύτηκε τον κύριο Χάρη που τον είδε τυχαία στη γειτονιά της. Αμοιβαίος έρωτας!

Ο κύριος Χάρης τη φρόντιζε και την πρόσεχε σαν τα μάτια του! Είχα πάθει πλάκα πώς έκαναν και οι δυο μόλις έβλεπε ο ένας τον άλλον. Τι χαρές, τι νάζια, τι παιχνίδια!

Πριν ενάμιση περίπου χρόνο, ο κύριος Χάρης αρρώστησε βαριά και δεν ξαναπήγε στο γραφείο του… και ούτε θα ξαναπάει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ριρίκα όμως είναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εκεί και τον περιμένει! Έξω από το γραφείο του και περιμένει να γυρίσει ο κύριος Χάρης της… και θα τον περιμένει όσο ζει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.