ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Αυτό το κουταβάκι ονομάζεται Χουλκ – Το γιατί είναι πασιφανές… (φώτο – βίντεο)

ΗΠΑ: Αυτό το κουταβάκι ονομάζεται Χουλκ – Το γιατί είναι πασιφανές… (φώτο – βίντεο)

Μια οικογένεια από το Κάντον, στη Βόρεια Καρολίνα, των ΗΠΑ ξαφνιάστηκε όταν είδε ότι η Τζίπσι, το λευκό γερμανικό ποιμενικό τους, έφερε στον κόσμο ένα φωσφοριζέ πράσινο κουταβάκι, που το ονόμασαν Χουλκ, από τον καταπράσινο σουπερήρωα.

Όλα πήγαιναν ρολόι, μέχρι που βγήκε το 4ο κουταβάκι, αναφέρουν οι ιδιοκτήτες της Τζίπσι.

«Και τότε κατάλαβα ότι το κουταβάκι κουνιόταν και ήταν ανοιχτό πράσινο. Τα κατάφερε πολύ καλά. Είναι μια καλή μαμά», λέει η Σάνα Στάμεϊ, ιδιοκτήτρια του λευκού γερμανικού ποιμενικού, όπως αναφέρει το WLOS.

Σύμφωνα με τη Στάμεϊ, το παράξενο χρώμα του κουταβιού σιγά-σιγά θα αλλάξει, καθώς ο Χουλκ θα μεγαλώνει. Πέρα από το χρώμα, όλα είναι καλά με το πράσινο σκυλάκι.

https://twitter.com/7heGodFather/status/1217855914557919235

Το πράσινο χρώμα ήταν καθοριστικό για την επιλογή του ονόματος – Το έβγαλαν Χουλκ σαν τον πράσινο ήρωα κόμικ της Marvel
«Ήξερα ότι δεν ήταν βλαβερό. Αλλά ήθελα να το ξανακοιτάξω για να σιγουρευτώ. Οι μαμάδες το γλείφουν, μέχρι να αρχίσουμε τα μπάνια και τότε, πιστεύω μετά από μερικές εβδομάδες, θα φύγει εντελώς», είπε η Στάμεϊ.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ένας κτηνίατρος της περιοχής εξήγησε ότι το χρώμα προκύπτει μερικές φορές και δεν είναι κάτι που να προκαλεί ανησυχία. Ο αμνιακός σάκος όπου μεγαλώνουν τα κουτάβια μερικές φορές περιέχει μηκώνιο – τα πρώτα κόπρανα του νεογνού – που κάποτε μπορεί να χρωματίσει όλα ή ορισμένα από τα κουταβάκια.

Η γούνα των νεογέννητων κουταβιών σιγά-σιγά επανέρχεται στο φυσικό της χρώμα.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.