Φρίκη στη Φθιώτιδα: Σκύλος κατασπάραξε το πρόσωπο κοριτσιού

Φρίκη στη Φθιώτιδα: Σκύλος κατασπάραξε το πρόσωπο κοριτσιού

Τα σκυλιά αν δεν έχουν εκπαιδευτεί, μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο ειδικά για μικρά παιδιά.

Μια στιγμή αρκούσε για να γίνει κακό, ένας σκύλος να δαγκώσει άσχημα ένα κοριτσάκι, μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη, αλλά και άλλων παιδιών που έπαιζαν μαζί του, το απόγευμα της Τετάρτης (29/04) στις Ράχες Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 10χρονη έπαιζε μαζί με αλλά παιδάκια κοντά στο παλιό Δημοτικό Σχολείο στην παραλία της περιοχής.

Εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ο ιδιοκτήτης με τον σκύλο, ένα αμέρικαν στάφορντσάϊρ τεριέ. Το κοριτσάκι, που όπως λένε έχει ιδιαίτερη αγάπη στα σκυλιά και στα ζώα γενικά, πήγε για να χαϊδέψει το τετράποδο. Όμως, εκείνο άρπαξε το παιδί με μια κίνηση από το πρόσωπο και το δάγκωσε πολύ άσχημα στο μάγουλο.

Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης αντέδρασε άμεσα και ψύχραιμα και απομάκρυνε αμέσως το σκυλί από το παιδί, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος με δικό του αυτοκίνητο και με συνοδό μετέφερε το κοριτσάκι στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειδή, όμως, το τραύμα ήταν σοβαρό η 10χρονη χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.