ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο σκύλος που έχει κολλητή μια…γαλοπούλα (φωτό)

Ο σκύλος που  έχει κολλητή μια…γαλοπούλα (φωτό)

Ένας αδέσποτος σκύλος και μια γαλοπούλα είναι αχώριστοί!

Στη Βιρτζίνια της Αμερικής αυτή η φιλία είναι γεγονός, χάρη στη Blossom, μια κάτασπρη γαλοπούλα, και τον Minnow, έναν αδέσποτο σκύλο που έχει στο σπίτι της η Arbie Hubbard.

Η σχέση των δύο ζώων ξεκίνησε στο σπίτι της Hubbard, αν και η ίδια είχε στην αρχή κάποιες αμφιβολίες για το πώς θα αντιμετωπίσει ο σκύλος της ένα νέο ζώο – και μάλιστα μια γαλοπούλα!

Ωστόσο, από την πρώτη κιόλας μέρα υπήρξε ένα ιδιαίτερο δέσιμο ανάμεσά τους. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και στιγμές έντασης, αφού o Minnow είναι αρκετά κτητικός με τα παιχνίδια του, ενώ η Blossom μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.