Βρετανία: Βρέθηκε γάτα 12 χρόνια μετά την εξαφάνιση της (φωτό)

Βρετανία: Βρέθηκε γάτα 12 χρόνια μετά την εξαφάνιση της (φωτό)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Σκωτία, αφού μια γάτα που είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια θερινών διακοπών, βρέθηκε 12 χρόνια μετά.

Η κάλικο Τζόρτζι πέρασε μερικές ημέρες, τον Οκτώβριο του 2018, με τους ιδιοκτήτες της που είχαν κατασκηνώσει σε σημείο της περιοχής, ωστόσο εξαφανίστηκε λίγο πριν την επιστροφή τους στο Μάντσεστερ.

Μετά από την ατελέσφορη αναζήτηση, η οικογένεια Ντέιβις αναγκάστηκε να αναχωρήσει χωρίς το τετράποδο μέλος της.

Η Τζόρτζι ζούσε και βασίλευε, υπό την προστασία του προσωπικού και των επισκεπτών του κάμπινγκ στο Δασικό πάρκο Queen Elizabeth.

Όταν ξέσπασε η πανδημία κορωνοϊού και επιβλήθηκε lockdownn και στη συγκεκριμένη περιοχή, τη γάτα βρήκε ένα μέλος του κάμπινγκ, ελέγχθηκε από φιλοζωϊκή και μέσω του τσιπ της διαπιστώθηκε πως δεν ήταν «ντόπια».

«Ήμασταν συντετριμμένοι όταν η Τζόρτζι δεν γύρισε κατά την τελευταία μέρα μας στο Λοχ Λόμοντ. Και ήταν τόσο υπέροχη έκπληξη που μάθαμε πως όχι μόνο ήταν καλά, αλλα περνούσε και υπέροχα με τους κατασκηνωτές» παραδέχεται η ιδιοκτήτριά της, Έιμι Ντέιβις, η οποία ωστόσο λέει πως, παρά τη χαρά όλης της οικογένειας, η Τζόρτζι δε θα επιστρέψει σπίτι τους, παρά θα παραμείνει στο κέντρο προστασίας γάτων της Γλασκώβης, έως ότου βρεθεί το νέο σπίτι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ενστικτώδης κίνησή μου ήταν να μπω στο αυτοκίνητο και να φέρω πίσω αμέσω τη Τζόρτζι. Ωστόσο, τώρα έχουμε στο σπίτι μια άλλη γάτα εννέα ετών. Όταν μίλησε με το κέντρο, γνώριζα πως η τωρινή ζωή μας δεν θα ταίριαζε στη Τζόρτζι καθώς δεν συμπαθεί τα άλλα ζώα και χρειάζεται χώρο για να κυκλοφορεί. Είναι πραγματικά λυπηρό που μετά από τόσο καιρό δεν θα ξαναβρεθούμε. Όμως, πρέπει να κάνουμε όταν είναι καλύτερο για τη Τζόρτζι» λέει η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.